Please use this identifier to cite or link to this item: https://ah.nccu.edu.tw/handle/140.119/84288


Title: 中共十年經改及其評估(1979-1988)
Authors: 李圭澤
Contributors: 陸民仁
李圭澤
Date: 1991
Issue Date: 2016-04-14 13:53:07 (UTC+8)
Abstract: 中共自1978年12月「十一屆三中全會」決定經濟體制改革後,已經歷了十多年了。中共經改最大目的在於透過市場經濟「手段」來提高生產力及發展經濟效益,建設「具有中國特色的社會主義經濟體系」。其基本目標是到公元2000年,國民總產值翻一番及國民收入800美金,到2050年翻再番。
Description: 博士
國立政治大學
東亞研究所
Source URI: http://thesis.lib.nccu.edu.tw/record/#A2002000521
Data Type: thesis
Appears in Collections:[東亞研究所 ] 學位論文

Files in This Item:

There are no files associated with this item.



All items in 學術集成 are protected by copyright, with all rights reserved.


社群 sharing