Please use this identifier to cite or link to this item: https://ah.nccu.edu.tw/handle/140.119/94024


Title: 韓國光復後的新聞政策之研究
Authors: 金奎香
Contributors: 呂允賜
金奎香
Keywords: 韓國
新聞政策
Date: 1965
Issue Date: 2016-05-06 14:36:36 (UTC+8)
Abstract: 在選擇論文題目的時候,曾虛白說:「你到中國來留學,最好寫關於韓國新聞的論文,介紹韓國新聞方面的情形」。筆者覺得這一指示十分正確,所以決定寫「韓國光復後的新聞政策之研究」。個人在華研究期間,曾隨呂師曉光攻新聞法,呂師諄諄善誘,予余啟迪良多。本文之撰寫、蒙呂師允賜指導、私衷銘感。
Description: 碩士
國立政治大學
新聞學系
Source URI: http://thesis.lib.nccu.edu.tw/record/#B2002009459
Data Type: thesis
Appears in Collections:[新聞學系] 學位論文

Files in This Item:

File SizeFormat
index.html0KbHTML303View/Open


All items in 學術集成 are protected by copyright, with all rights reserved.


社群 sharing